Drömmen om en pool

 
Annonssamarbete Poolgiganten
 
När vi flyttade till vårt hus var det så lyxigt att få pool i trädgården. Jag trodde aldrig att vi skulle kunna skaffa ett hus med pool för det var inte så vanligt för 21 år sedan.
 
 
 
 
Då hade vi ett tak över altangolvet och ett rött plank som var ganska slitet redan då. Vi hade det i många år innan vi bytte liner, liner är duken som ligger i poolen och så överdraget bytte vi ett annat år. Ja allt kostar ju så mycket så man fick ta lite varje år. Det var inte vi som byggde poolen utan den fanns ju som sagt i trädgården när vi köpte huset. De tidigare ägarna hade även satt rosor som jag sedan grävde bort när vi gjorde om trädäcket . 
 
 
För bara några år sedan så var det dags att riva golvet för då hade vi äntligen råd att bygga nytt. Ja allt kostar så mycket när man bor hus och vi har bott stort så man kan inte göra allt på en gång. Vi planerade ganska länge hur det skulle se ut. Kalle fick bestämma storleken på golvet, fixa med lampor osv och jag sparade till träd, rosor, möbler mm
 
Vi byggde allt själva så det tog många timmar på en semester men att göra fint runt poolområdet var så kul och vi hade längtat efter det så länge. Ett ganska tungt jobb egentligen men vi var envisa och fixade allt själva.
 
 
Året efter hade vi samlat ihop lite mer pengar och satte vi upp planket. Det blev lite mer inramat och privat på det sättet.  
 
Jag känner själv att mycket har ändrat sig så mycket genom åren. Nu vill man redan som 30 åring ha allt när man flyttar hus. Men för oss har det tagit massa tid att komma hit. Vi kunde knappt göra någonting på huset de första åren för vi hade bara pengar till insatsen och så inreda men sedan har vi jobbat på och kunnat låna lite mer, spara osv och kunnat göra lite på huset varje år. Ja alla ni som har hus vet det tar både tid och kostar att renovera.
 
 
Om du drömmer om en pool i trädgården så är det dags att redan nu börja planera. Att bygga på pool på vintern funkar också toppen så man behöver inte vänta med sina drömmar till sommaren. 
 
 
Lycka till med era husdrömmar, våran dröm nu är att bygga bastuflotte 
 
Kram Lotta 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Drömmen om en pool”

  1. Skulle vara jätteintressant att höra din reflektion runt vad som är viktigt att tänka på om man ska köpa ett spa-bad, gällande storlek och funktioner av olika slag! Kan du rekommendera ert spa-bad (helt utan nåt samarbete 🙂 ), för- och nackdelar med ert bad?

    1. Hej, jag har inte provat något annat än det vi har men vi har köpt Viskan för vi ville ha svensktillverkat och det är inget samarbete. Sedan finns det ju många olika men vi tog ett som man kan bada många personer i Björkö. Kram Lotta

  2. Ja det har verkligen varit ett nöje att få följa eran resa i alla dessa år och se allt som vuxit fram… allt som blivit så magiskt fint …
    Nu får vi följa er nya resa i er stuga och det ska oxå bli spännande ….
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *