Att äga mindre

Det är ju så lite saker framme hemma hos oss nu och det är ju så himla skönt. Det är lite av känslan jag känt i stugan också, att äga mindre både hus och saker. Man behöver inte så mycket på två personer. När jag är i stugan är det väldigt sällan jag saknar något jag som vi inte har där. Då har vi tiden istället att göra saker. Lite den känslan vi söker nu när det bara är vi två framöver.

Det är många som frågar vad vi ska göra med alla saker och barnen ska få först. De kan få allt vi inte ska ha, sedan ska jag ge min syster, kanske sälja lite och så ta med en del såklart. Vi har nog en plan för de mesta möbler här hemma.

Nej nu ska jag visst göra en sallad , så vi kan äta middag snart
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Att äga mindre”

  1. Så känner jag när vi är i sommarstugan också. Vi har väldigt lite saker där men det funkar liksom br ändå. Bara man har det nödvändigaste så går det finemang :).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *