Snö på sjön och is

Vi har haft så himla härligt väder, har sett att ni också haft fint på många håll i Sverige. Vi har tjock is här men jag har inte vågat gå ut på den så mycket även om vi kollat isen och har dubbar på oss osv.
Jag känner mig ofta lite lat när jag är här, men det är ju för när alltid när vi kommer hit så har vi haft ganska mycket att göra och här får vi lov att vila lite mer. Jag har ju varit dålig mycket och här har jag kunnat att ladda.
Men sedan är det lite mer tid att lata sig när det är denna årstiden och det behöver inte hända något jämt heller. Bara jag som inte är så van att ha tid att sitta så mycket. Det blir snart skillnad när man ska klippa gräs, trimma osv så bara njuta av att kunna sitta på ändan lite mer. Nu blir det ljudbok och betala räkningar.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Snö på sjön och is”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *