Isen lägger sig på sjön

Det känns som jag inte gör någonting annat än sorterar, städar och rensar. Det gäller att ladda en stund också. Här kan man verkligen ladda och njuta. Min utsikt från verandan är underbar ❣
Nu ska jag ut en stund igen. Kalle och jag har skruvat ihop lite förvaring från Ikea så vi kan ha lite mer ordning här tills vi inreder på riktigt och skaffar en snickare som kan bygga platsbyggt.
Vi kommer framåt och hemma är det ganska klart nu inför visning bara all vanlig städning  och typ styling kvar. Nu ska jag ut och njuta av min trädgård och se isen lägga sig på sjön.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Isen lägger sig på sjön”

  1. Ser din fina tröja igen och skulle så gärna vilja veta var din svägerska(för visst är det hon som stickat den?) hittat mönstret.

    Ha en fin helg.
    Kramar från Eva-Mari

  2. Hej! Måste bara säga att er fina gulliga stuga ligger så himla vackert där vid sjön, det ser nästan ut som att man kan se den lille gråe gårdstomten runt hörnet. Love it!
    Kram

  3. Så skönt det måste vara när allt är klart och ni bara bor på ett ställe! DÅ kan ni verkligen njuta och göra precis vad ni vill 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *