Två skåp

Jag vaknade ganska tidigt idag, jag älskar att gå upp på morgonen i stugan tända några ljus, sätta på kaffe och sitta lite för mig själv. Ja Pettson är morgontrött så han får gå ut och kissa om en stund när det ljusnat och Kalle älskar att sova länge på helgerna. Han går upp vid 5 på vardagarna när jag brukar ligga till 7-8 i sängen.
Idag blir det några jobb för mig men det ska bli kul, så roliga jobb. Tacksam för att få hålla på med det jag älskar. Vi ska gå en sväng med Pettson också så han får springa av sig. Han har blivit lite lugnare igen, mycket unghund i honom några veckor där men lite bättre nu. Tränar honom varje dag på massa saker.
I köket står det just nu två vitrinskåp för att få plats med allt, får vi bygga om köket sedan så blir det mer skåp framöver och då får vi se om vi behöver båda men så här får det bli så länge. Jag har mitt porslin från spode som ska in och alla glas från open up får stå i vardagsrummet i det andra nya skåpet från Jotex. Mina favoriter sparar jag såklart.
Nej nu har kaffet runnit ner , ha en toppenfin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *