Nu är huset sålt

 
Det är många tankar och känslor en sådan här dag men vi är väldigt tacksamma och nöjda över att försäljningen har gått så smidigt och vi fick så bra betalt. Svensk Fastighetsförmedling i Mjölby har varit toppen och helst Elin, vår mäklare. Vilken underbar tjej, så lyhörd och påläst osv. Ägarna har hittat huset lite av en slump, de har i och för sig letat länge men anmälde sista dagen till visning och blev förälskade över platsen och huset. Precis som vi blev för 21 år sedan.
 
För oss finns såklart mycket tankar omkring livet som varit här och livet som pågår. Jag tänker att det är inte bara huset i sig som ni följer, ni följer mig/oss och vår historia. Utan vår historia hade inte huset varit samma sak och vår historia och väg fortsätter, precis som livet. 
 
 
För oss är det bra här. Nu sänker vi axlarna ännu lite till och går in i en anna fas i livet. Vi planerar för framtiden som två vuxna och vi känner oss så nöjda över vårt beslut. Huset och vem som köpt det kommer jag inte skriva om här, men jag tror inte att ni kommer se det här huset mer i några sociala medier, i alla fall inte just nu. När huset ägs av någon annan är det inte vår historia längre utan deras. 
 
Allt har sin tid och det finns mycket tid kvar, men om man inte vågar kliva vidare får man aldrig veta. Vi får veta nu och det känns fantastiskt bra. 
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Nu är huset sålt”

  1. Aaa ooh Nää, gråter samtidigt som Jag är glad att Ni sålde, "MEN" kmr sakna Erat Hus Läääääänge….men får acceptera att det ej längre är Erat….Hmmm, kmr ta en tid att ej se det på Din sida längre,men accepterar naturligtvis att Ni är glada över att ha sålt som ni önskade…. KRAAAAM….,cicci

  2. Grattis till alla beslut! Ni har ett fantastiskt hus men mycket arbete, kan bli matt för mindre att tänka på så mycket jobb med byggnader och trädgård. Och nu ett mindre som ser så trevligt ut och spännande att se om ni får bygga ut lite. Och sjönära är så fint, ger ro, vi har så vid vårt sommarhus, nästan så sjö är skönare än hav, ibland är den spegelblank och så landar två svanar och det ser ut som en tavla. Lycka till med allt!

    1. Ja det är verkligen mycket jobb. De nya ägarna är äldre än oss men de ville bo stort och har också sommarhus, vi är nöjda med vårt beslut. Stugan blir toppen för oss i framtiden. Älskar se ut övervattnet, terapi för själen. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *