Efterfrågan ökade med 50%

I annonssamarbete med Bixia
 
Dubbla hus innebär dubbla kostnader och någonting som kommer minska rejält för oss när vi flyttar till stugan är elräkningen och förbrukningen vi använder i våra två hushåll.
 
När jag kom i kontakt med Bixia för flera år sedan så visste inte jag vad närproducerad el var. Jag ville använda mig av förnybar el ( vatten, vind och sol) för det visste jag var bra för framtiden men inte visste jag att det fanns lokalproducerad el. 
 
 
Nu är det många fler än mig som fått upp ögonen för det och efterfrågan på den närproducerade elen har aldrig varit högre. Under förra året ökade efterfrågan med hela 50 % jämfört med året innan. Detta är ju toppenbra för oss alla och för miljön. 
 
Bixia skriver så här:

Svenska folket är mer medvetna än någonsin och vill leva hållbart. Efterfrågan på vår närproducerade el har aldrig varit högre. Antalet nya Bixia Nära-kunder (närproducerad, förnybar el och återbäring till de lokala elproducenterna) ökade med 50 procent under 2020 och vi förutspår att denna trend har kommit för att stanna .

 
 

Det man också gör när man väljer närproducerad el med Bixia Nära är att man gynnar och stöttar de lokala elproducenterna/bönderna som också gynnar lokala verksamheter. På så sätt bygger vi också upp vår egen hembygd. En mycket god spiral.

 
Du hittar mer om den lokala elen HÄR 
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Efterfrågan ökade med 50%”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *