Till västkusten

Nu väntar lite ledighet för mig , jag ska bort till västkusten några dagar med min vän Maria. Hon ska på ett bröllop och jag är med som sällskap och chaufför. Det blir en resa med min bästa vän och det var länge sedan sist vi var iväg hon och jag.
På lördag när Maria är bröllop åker jag nog och kikar i lite fina inredningsbutiker och njuter av Bästkusten 😚 Ja ni får se vad jag gör och hittar på när jag kommer hem. Har inte planerat något än, men tar dagarna som de kommer.
Ha det fint
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Till västkusten”

 1. Följer din blogg! Tycker så mycket om dina inlägg..,om inredning, mode och livet i stort och smått! Inte bara att allt är så perfekt, utan som livet är för oss alla….upp och ner!
  En fråga…funderar på nya soffor. Var har ni köpt era blå till stugan?

  Önskar dig en fin helg!

  Jag fortsätter följa….😉

 2. Kul!! Välkommen till Bästkusten, hoppas ni får en mysig helg och att du hittar något kul att kika på. Ta hand om dig o kör försiktigt! Kram Tove

 3. Hej! Kul att komma iväg en sväng! Hade man vetat var på västkusten, (som är väldigt lång) ungefär, så hade man kunnat tipsa om fina inrednings-pärlor att besöka!
  Hoppas att ni får en fin tripp till "Bäst-kusten"!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *