Höstmys i sovrummet klart

Vår resa blev inställd pga. av sjukdom så jag är hemma i helgen. Det blir bra det med. Jag behöver mycket tid att ladda och min man med så det ska vi göra i helgen. Det ska visst regna hela dagen men jag ska försöka vara ute mycket ändå.
Jag vet att ni är många som kikar in en gång om dagen här. Vissa bilder visar jag både på instagram och bloggen osv, men jag försöker variera mig så mycket jag kan. Både med det jag visar och med det jag skriver. Dessa bilder har dock visat på instagram också men det blev så mysigt så jag visar dem här med.
Höstfint i sovrummet har vi nu. Den dagen jag fota dessa bilder var det strålande sol , men sedan kom regnet. Jag gillar skitväder också. Tycker bara det finns en ro i det. När andra gnäller då kan jag njuta 😉
Jag tänker att allt jag inte kan styra över vill jag inte lägga massa energi på, man vill ju ha en glad hjärna så mycket  man kan. Det är ju vi som ska gå med varandra varje dag och då vill man ju trivas. Som en riktigt god vän.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *