Spontanbesök

Jag har haft en fin dag. Min vän Jenny hörde av sig spontant om hon fick komma förbi, så Kalle fixade lunch, jag fota bilder till en kampanj och plockade ordning här och sedan vi satt på bryggan ganska länge. Så mysigt och så klok vän jag har. Underbara timmar som gav mycket energi.
Nu har Kalle lagt burar för kräftor och somnat på soffan och jag ska med lyssna på ljudbok och lägga mig och vila. Vi har haft lite mer att ta hand om och tänka på några dagar så vi är lite trötta nu. Vi skulle byggt flotte idag men det får vänta. Inte så mycket kvar att göra innan båda ligger i vattnet och trädäcket ska byggas.
Igår blev det ett glas bubbel i soffan men inte mer, jag dricker sällan mer än ett glas men denna är god, kan rekommenderas. Jag var på Mio också och ska fixa lite höst i sovrummet. Ni får se senare. Handlade mycket ljus.
Jag har inget speciellt att visa idag, har inget hunnit fota för min vän har varit här och nu är kl redan 16.30 och jag ska bara softa för imorgon ska vi ha några andra gäster/släktingar här.
Ta hand om er
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Spontanbesök”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *