Segla i Grekland

REKLAM MORE SAILING 
 
När jag träffade min man så hade hans pappa en segelbåt som vi brukade åka ut med varje sommar. Jag älskade de där stunderna på havet och det har också gjort att vi skaffat egen båt nu. Att segla är ett vackert sätt att ta sig fram i naturen och samtidigt skaffa sig nya härliga äventyr.
 
More Sailing är ett företag som anordnar segling och seglingsresor utomlands. Både här i Sverige och utomlands som tex Grekland som jag älskar och drömmer om eller varför inte Italien. Du hittar också resor till Kroatien och Italien.
 
 
More Sailing har också båtar man kan hyra på egen hand och sätter alltid ihop skräddarsydda resor som ska passa just ditt sällskap. Om du går in på en resa så ser du vad som ingår i just detta paket. 
 
En dag ombord i Grekland kan tex innehålla detta:
 
En vanlig dag på våra båtar börjar ofta med ett härligt morgondopp. Under tiden förbereder er värd frukostbuffén. Efter att alla ätit sig mätta och belåtna bär det av ut till havs för att segla vidare mot dagens destination. Medan vi seglar till nästa mål hinner du sola, bada, läsa bok eller bara njuta av omgivningen.
 
När det närmar sig lunch doftar det gott nerifrån köket. Lunchen avnjuts ofta i en turkos vik följt av bad från båten. Efter lunchen tar ni er vidare till den hamn, vik eller kanske stad där ni spenderar natten. På kvällen får ni en chans att testa på det lokala köket. Avsluta kvällen på en lokal bar innan ni låter havet vagga er till sömns i båten.
 
 
 
Ja är det någonting som jag kan drömma om att göra i framtiden så är det absolut en sådan här resa gärna till Grekland eller Italien. Jag älskar vara ute på vatten. 
 
Vill du läsa mer om dessa seglingsresor så klicka på texten här nedan så kommer du till More Sailings hemsida och där kan du också beställa en katalog.
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Segla i Grekland”

  1. Vi har seglat i Grekland vid två olika tillfällen. Vi hade en skeppare som tog oss mellan olika grekiska öar. Vi gjorde olika strandhugg och i bland åt vi på båten, och ibland åt vi i land i mysiga byar. Oförglömliga resor och upplevelser. Rekommenderas varmt! Kram //Tina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *