Nu kommer de där dagarna….

Sonen har börjat sitt nya jobb och det är sådan glädje att se hur han trivs redan efter första dagen. Vi har sagt att han får vara här hur mycket han vill, även om han har egen lägenhet. Så då och då dyker han upp. Igår var en sådan kväll. Han märks knappt och så hjälper han till att laga mat så det är snällt. Vi har ju två sovrum här med en bäddad säng till honom som alltid finns klar. Jag tror han trivs med att komma hem till oss och djuren och få all uppmärksamhet av oss.
Idag ska jag ha en ledig dag så jag ska hoppa i duschen och sedan ska jag nog åka iväg och ha en egen dag med mys. Lite ärenden och lunch på stan kan det nog bli. Kalle ska åka och beställa bilar till oss. Vi behöver bra bilar nu när vi bor så här på landet med grusväg och så vill vi ha hybrid båda två.
Jag behöver en typ av korg att lägga tvätt i här på övervåningen som är lätt att flytta ner i vår lilla trapp. På Hemtex har de också jättefina blockljus som jag gillar som jag ska köpa på mig lite av . Nu vill man mysa till lite mer med enkla medel. Jag ska också åka förbi återvinning och båten och hämta hem våra fina morgonrockor som vi inte hinner använda så mycket mer.
Jag ska ha en himla härlig dag tänker jag. Nu kommer de där dagarna som jag längtat efter så mycket. Dagar så jag bara kan vara lite mer och hunden blivit större och kan vara själv.
Jag får börja dagen med promenad med hunden och lite frukost
Ha en fin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Nu kommer de där dagarna….”

  1. Hej Lotta. Sååå mysigt Ni har det, blir nästan lite sotis på Er. Helt underbart att Ni har kommit i ordning. Ta det nu lite lugnt. Du vet det stressas för mycket idag i hela samhället. det går av bara farten. NJUT och må väl.Det är tankarna som styr hela vårt mentala.Kram Lena.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *