Nu funkar det igen

Annonslänkar Campadre, Åhlens, Bubbleroom
 
 
Hej mina fina, när jag kom hem från frissan så var internet tillbaka. Ingen semester om man säger så 🙂 Skämt å  sido är bloggen alltid kul men det är ju så mycket annat runt omkring men så är det ju med alla jobb. I vilket fall mår jag så himla bra nu. Jag känner mig så oerhört glad. Provade en klänning igår på Sandströms som fick följa med hem. Jag ska på logfest på lördag så då passar den bra. 
 
 
 
Igår lagade jag mat, ska ju börja med det lite mer nu när jag har mer tid, så Kalle slipper. Jag kör ofta efter recept är inte så bra på att freestyla, men igår blev det biffar med fetaost och soltorkade tomater och kantarellsås. Skippar potatis och försöker ta bort onödiga kolhydrater. Vi har ingen micro. Har inte använt det på 10 år och planerar så att det alltid finns mat uppe att laga på kvällen. 
 
 
 
Har varit hos frissan och när man kommer hem så möts man av dessa i dörren, så söta
 
 
Hittade inspiration till flotten. Älskar denna stil och vill få in mer brunt trä här i stugan också. 
 
  
Fick mina nya sandaler här ifrån idag, så sköna. 
 
 
Hårmask som är toppenbra men bara i topparna HÄR, ha gärna i en timma innan du tvättar bort. Håret får så mycket fukt och blir lent.
 
 
 
Nej nu måste jag ta tag i några kampanjer som ska in me utkast och så ut och klippa gräset.
 
Ha en skön dag 
 
Kram Lotta 
 
 
Liknande klänning finns HÄR 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Nu funkar det igen”

  1. Jätte fin klänning. Kommer att passa väldigt bra på en logfest. Snygg inredning. Är själv galen i brunt och lite gammeldags inredning. Gå gärna in på min blogg o kolla 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *