Mysig dag på stan

Godmorgon alla fina. Igår var jag hos en fysioterapeut , jag har gått hos henne 3 gånger nu. Har haft ont i en axel i nästan ett år. Det började med när Pettson var större och skulle börja ut och gå längre promenader, han drog tag i kopplet innan jag hunnit träna honom så det blev ryck i min arm. Sedan kom flytten. Jag har inte velat berätta för er, för flytten har varit så viktig att bli klar med. Jag har inte velat höra ” ta det lungt, tänk på axeln” osv utan velat bli klar med flytten på vårt sätt så att jag kunde ta tag i detta nu.
Men nu har jag gått hos en klinik i Linköping. Jag börjar bli bättre nu, kan berätta mer senare  men nu får jag börja träna igen för smärtan har lagt sig och jag kan leva lite mer son vanligt igen. Nu är jag som sagt mycket bättre och det känns såååå bra. Jag ska börja träna upp styrka nu, så kul att kunna träna igen! på riktigt, inte bara bära saker. Under flytten har jag inte fått träna den armen och haft ganska mycket smärtor på nätterna, men det har blivit mer vila nu och vänt. Så jag är lycklig på många sätt. Smärtan är mer och mer borta och flytten är klar, min hjärntrötthet är mycket bättre och jag får träna igen.
När jag åker hemifrån då går Pettson och lägger sig, han är så duktig. Han gillar att vara själv precis som jag. Han går upp och försvinner och ibland får jag gå och leta efter honom. Jag är ju hemma så mycket så han verkar tycka det är skönt när jag åker bort. Nästa vecka ska vi besöka ”hunddagiset” också,men om det blir bra kommer han bara vara där enstaka dagar eller någon helg.
Elin, Jakob och jag var på stan. Vi skulle handla present till kvällens fest. Det är barnens kusin som ska fira 25 och 26 års dag. Vi var inne på den nya butiken Det goda från Italien. Köpte salami och ostar. Mums.
Vi gick i några butiker och tittade på kläder. Men inga inköp av kläder för mig. Jag vill köpa mig några jackor till hösten för jag har rensat bort mycket gammalt. Men jag vet vad jag vill ha och behöver.
Vi tog en fika, sånt får man inte missa
Hos Elin och Jakob är det så mysigt
Handlade mig också en bukett blommor på vägen hem till Elin och mig. Älskar blommor på bordet och odlar inte så mycket i år att jag kan göra sådana här buketter.
kl 18 landade jag med en kopp kaffe på bryggan med att andas ut. Så underbart att få komma hem till sjön. Älskar att få vakna och somna här precis som jag drömde om.
Nu ska jag sätta fart att klippa gräset och fixa här idag innan vi ska åka på logfest.
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Mysig dag på stan”

 1. Bra tips på present, alltid kul att ge bort något vackert och väldoftande. Fint med cellofan.
  Hoppas ni får en kul logkväll, det är ni värda efter allt slit.
  Kram

 2. Jag är glad att din axel börjar bli bättre. Jag har själv stora problem med smärta i skulderbladet (fast egentligen är det på grund av skadat och avvikande bäcken, men i bäckenet har jag alls inte ont…) och fysioterapi är en så viktig funktion. Man blir ju så… nedstämd av värk.

  Underbara gåvor och jag blir så himla sugen också på ost och salami och italienska charkuterier 😉 Bloggar är farliga… man blir sugen direkt!

 3. Dom är roliga de små hundarna. Min cavaliertik går också bra att lämna själv några timmar. Men när jag är hemma så är hon inte långt ifrån mig. Ibland smyger jag nästan förbi henne så hon inte ska behöva stiga upp och följa efter mig när jag rör mig här inne i huset. Du kan förstå hennes lycka när man sätter sig ner så hon får sitta i knäet en stund.

 4. Så underbart mysigt du hade det i stan.
  Jag minns hur mysigt det var att fara in Linköping när jag läste på Lunnevads folkhögskola.

  Men du en fråga vad var det för frukt i citronkruka heller det kanske inte var nån frukt..?

 5. Jag hade också ont i en axel/skuldra tidigare. Min naprapat tipsade om att hålla kopplet i "fel" hand. Även om min hund inte drar så ofta så just ett sånt där ryck i den onda axeln gjorde att den inte kunde läka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *