Lite allt möjligt

Jag märker att ni uppskattar inlägg på bloggen som innehåller lite allt möjligt från dagen, ja ni som följer mig på instagram har sett att jag har det så bra nu. Pyjamas och kaffe och bara öppna dörren och släppa ut hunden och kissa och så möta solen och naturen och titta ut över sjön på morgonen. Älskart!
Jag visar också köket på insta story för er som är nyfikna och vill se lite mer. Jag försöker landa nu och komma iordning och känna att det är inte så bråttom. Nu ska jag bo här länge och har all tid i världen. Så allt kommer lite som lust och energi finns.
Nej inte hur andra tycker att det går snabbt eller långsamt utan hur vi tycker att vi vill ha det. Ja ni fattar 🙂 Vi börjar med det som vi känner för och köket är bra som det är, men andra grejer som att kontakta en del hantverkare för olika saker.
Nu sitter jag i sängen och ska jobba en stund. Jag kan sitta vid köksbordet, eller skrivbordet men jag hamnar ofta i sängen.
Bäst att sätta lite fart så jag kan ta en kaffe med Kalle när han kommer hem.
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lite allt möjligt”

  1. Så härligt du har det! Är så skönt när man slutat bry sig om vad andra tycker om en 😊. Tänkte på dig när jag ikväll när jag stod och band buketter av lin som jag ska torka. Jag tar med mig påsen med linfrö från skafferiet och strör ut några rader i mitt odlingsland. Tar sig snabbt och blommar sedan fint blått för att sedan få gula knoppar. Då torkar jag dem. Blir fint att sätta i vaser och är roligt att ge bort. Så ett litet odlingstips från mig ikväll. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *