Det här är min tid

Jag har haft en mycket skön dag, lägger många timmar varje dag nu på mig, på att må bra och på att röra mig. Det här är min tid  och det ska det vara länge. Det blev meditation, bad och en lång promenad på förmiddagen och nu har jag varit i stan och handlat mat, köpt mig en klänning till fest på lördag, så lite annat och nu är det typ sirap i huvudet igen 😉
Jag får tänka att jag klarar av mycket nu som jag inte klarade av för ett år sedan. Så nu blir det sova en stund för att ladda batteriet och sedan jobba med att fota kampanjer och lite jobb osv Kalle får hjälpa mig när han kommer.

Vill bara kika in och önska er en fin dag.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Det här är min tid”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *