Kräftfiske

Annonslänk Mio, Ellos
 
Vi har vi betalt arrende för kräftsfiske i år igen, så himla mysigt att fiska kräftor och något vi kan göra precis utanför husknuten. Vi äger tomten ända ner till vattnet och vi har ganska lång sjötomt som är vår och som vi får nyttja med båt, brygga osv men vattnet är inte vårt så vi betalar arrende för kräftfiske och vanligt fiske i sjön.
 
 
Jag har lite sviter nu efter sista veckorna. Försäljning av hus är en stor grej, man vill ha fint, allt ska bli klart, sitta i möten, man vill att de som tar över ska vara nöjda osv så nu släpper troligtvis lite spänningar. Det där frys i huvudet som jag kallar det och gränsen till migrän i några dagar eller så är det mensen som är på gång igen, jag har aldrig koll på dagarna . Typiskt mig. 
 
I vilket fall så hoppas jag att det är sista gången nu som det kommer. Jag är så pass bra nu och skaffat mig ett liv som bara kommer göra mig bättre dag för dag. Jag ska slippa de där små återfallen så fort det blir lite för mycket. Jag kommer hinna ladda nu, jag har lagom mycket jobb och allt här hemma som är så mycket mindre att sköta nu med bara detta lilla stället. Min hjärna jublar. Går här nu och tar in allt för att förstå. Jag är så in i bängen lycklig. 
 
 
Bara några dagar till så är det bra igen och nu vet jag ju att jag inte behöver åka hit för att ladda och landa. Nu bor jag här 😍 i allt som känns lagom för mig och oss. 
 
Kalle skulle ta en extra semesterdag imorgon, så vi åker ut med båten ikväll och sover på en ö. Jag ska jobba undan lite här så jag kan vara lite ledig sedan resten av veckan ( blogga gör jag alltid , för det är bara kul) . I helgen ska vi ha besök av en liten flicka som vi ska vara barnvakt till. Det blir mysiga dagar och jag älskar ju luften ute nu. Finner sådant ro i detta väder. 
 
 
Jag funderar på om jag ska sätta upp min nya ljusslinga på altanen, den HÄR ( halva priset nu) . Eller om jag bara ska ta fram den på kvällen när jag känner för det. Får prova i helgen och visa er. Jag städade på altanen igår och det blev så fint. Jag har ljusslinga i äppleträdet utanför men ska ta och klippa det nu under jas. När vi bygger flotten sedan får vi ta hit en elektriker så vi kan få mer lyse här vid bryggan och slänten.
 
Kram Lotta 
 
 
 
 
Höstnyheter Ellos
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Kräftfiske”

  1. Jag älskar bilden av stugan som sticker upp i naturen och med vattnet nedanför. Så himla fin och härlig bild. Visst är det mysigt med ljusslingor och lyktor nu när mörkret faktiskt kommer tidigare och tidigare.
    Igår hade jag inte alls höga temperaturer i växthuset, och mina tomater har inte ens mognat. Hmmm….
    Ha en härlig båttur, kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *