Gud vad jag har längtat efter den här dagen

Du som har varit utbränd eller haft lite mycket en period när du inte mått bra kan säkert förstå min känsla nu. Tiden vi får och kraven som försvinner från mig/oss att inte behöva ta ansvar över det andra huset. Lugnet som lägger sig som en filt över en.
Jag har kämpat klart nu …för det har jag verkligen gjort länge, kämpat. Ända sedan Elin blev sjuk har åren varit lite mer kämpande, jag hoppas det blir lugnare med det nu för jag behöver verkligen ett lugnare liv. Bara leva lite mer, se allt det där vackra och ha tid att vara närvarande för mig själv och för andra.
Det ska bli så oerhört skönt att leva i det här livet nu med mindre att ta ansvar över , slippa resorna, mindre att tänka på och med den här utsikten.
Jag ska iväg på lite ärenden idag, fylla kylen osv , sova på soffan, jobba osv men nu ska jag ut och gå. Det är en rutin som ska bli skillnad nu. Vi ska komma ut på längre promenader Pettson och jag och jag ska prioritera min hälsa. Sedan blir det att skriva en lista på allt jag ligger efter med och börja bocka av lite som jag skjutet på.
Gud vad jag har längtat efter den här dagen ❣
Ha en fin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Gud vad jag har längtat efter den här dagen”

  1. Tycker du ska unna dig EN semestervecka. Skippa listan denna veckan och njut. Njut av stillheten, sov, läs, lyssna på poddar, promenera och kom sakta sen igång. Det är du värd efter allt slit.

  2. Vilken resa ni gjort med allt..stort hus som ni förvaltat fint, men framför allt! tiden med ett sjukt barn och allt vad det innebär🙏🏼❣️Njut nu av er nya resa och allt den kommer att berika er med❣️
    Stort lycka till! Hoppas att få fortsätta följa med på en del av resan🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *