Vatten utanför huset

s
Jag är så lycklig att vi kommit hit nu, alla de faser man går igenom är svåra och skitjobbiga när man är i dem. Jag är ändå glad att jag delat livet som det är, att jag visat att jag är mer än en fin bild. Jag har tankar, känslor, jag mår skit ibland och ibland är livet helt underbart. Det är ju som det är.

När jag började blogga för 13 år sedan så var inte förändringar så uppskattat. Det fanns knappt facebook då , ingen instagram, ingen Youtube, inga influencers osv  Då var det inte populärt att förändra sig, att bya möbler eller gå ner i vikt eller att fota och lägga upp bilder på sig själv Jag fick mycket skit när jag började på något nytt, jag fick skit för jag tog bild och syntes i en spegel osv
Nu finns det så många som jag,  jag är bara en liten del i detta och det är sååååå skönt. Jag har fått jobba med allt som skrivets till mig genom åren. Att inte ta åt mig av allt. Att våga köra mitt race och få utveckla denna branschen, fast jag är 47 nu. Numera är bloggen helt fri från allt sånt. Så tacksam för det ❣
Men nu står jag här. I medgång och motgång och fortsatt vara jag. Fortsatt utvecklas på min väg. Jag har prövat, lycktas, hittat på nytt, jag har gjort karriär, jag har fallit, varit sjuk, gått bredvid sjukdom osv. På 13 år hinner man mycket. Jag har förändrats och vågat stå för det. I 13 år har bloggen nästan haft ett inlägg varje dag och jag tycker fortfarande att detta är sååå roligt.
Att det är så kul nu när jag ser att ni följt med, att jag följt hjärtat och att ni velat läsa. Ni som funnits kvar som stöttat och peppat och hjälpt mig att våga vara jag. Vågat göra saker där det känns bäst nu. Inte lyssna på de som sa att mina bilder inte skulle duga, inte lyssnat på de som inte trodde jag skulle kunna köpa ett sommarhus, inte lyssnat på de som sa att Lchf var skit och jag inte skulle gå ner i vikt eller skulle kunna springa en mil , eller kunna bygga en stor köksträdgård eller kunna jobba heltid med bloggen osv Jag har prövat om det går och det har funkat bra för det mesta.
Förändringar är livet, det ger pirr och glädje. Att få utvecklas och följa med.
Idag kommer Elin och Jakob och ska ha bilvård här hemma och mamma och bonuspappa tittar upp på fika. Jag har ett jobb att styra upp men det kan jag fixa med senare.
Dags att ta tag i städningen av huset och packningen till nästa gång vi ska hit igen.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Vatten utanför huset”

  1. Så sant som skrivet. Livet är verkligen upp och ner och en del får känna mer av dem djupa dalarna. Din blogg är därför så otroligt inspirerande och känslosam, just för att du delar med dig av både sorg och glädje. Så kul o läsa att du mår bättre och ni kommer att få så fint, ja det är ju redan så mysigt.
    Stor kram 💓

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *