PĂ„skkram till er alla 💛

God morgon fina ni. Jag har sovit som en stock inatt och Kalle har inte snarkat 🙂 Jag tror han somnade pĂ„ soffan ocksĂ„ och kom upp sent. Det Ă€r mycket som blivit bĂ€ttre sedan jag tog ut hormonspiralen, inga vallningar, inga temperaturskillnader hela tiden, jag sover bĂ€ttre, jag fryser inte lika mycket ( min kroppstemperatur har pendlat sĂ„ mycket sista Ă„ren) och jag Ă€r inte kall. Jag mĂ„r mycket bĂ€ttre och Ă€r mycket gladare, den bĂ€sta vinsten.

Idag ska jag hem till mamma och bonuspappa pÄ utomhusmiddag. Ingen har haft covid Ànnu pÄ min mammas sida , sÄ det Àr skönt. Nu ska de fÄ sprutor, sÄ snart kan man umgÄs lite mer igen. Det blir hÀrligt, lÀngtar efter allt nu nÀr jag mÄr bÀttre igen.

Ha en bra dag, Glad PĂ„sk 💛 till er alla, ikvĂ€ll kommer Elin. Det blir mysigt.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *