Påsken är så skön

Hej på er fina bloggläsare. Vi har det bra här vid sjön. Elin kom igår och idag har vi varit ute mest hela dagen, fixat lite jobb till mig också. Bra med en fotograf i familjen.

Vi ska fortsätta att njuta av påsken som är så mycket skönare än julen tycker jag. Man får bara vara som är och massa tid att pyssla runt. Nu har min fina klänning kommit ( jag handlade på rea ) och så skorna. Skulle gärna vilja beställa tröja och mysbyxor också i samma serie. Så snyggt. Jag har varit dålig på att handla kläder och visa outfit sista tiden men nu fick en klänning och ett par nya skor flytta in i garderoben. Blir snygg outfit på båten.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Påsken är så skön”

  1. Ja jag håller med dig helt Lotta! Påsken är verkligen härlig och helt kravlös och man kan bara njuta av att våren precis börjat.
    Önskar dig en fortsatt skön påskhelg. Kram Mikaela

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *