Glädje för mig

Att vakna här är sådan glädje för mig. När jag kom ner i köket imorse bryggde jag kaffe, gick ut och hämtade lite blommor och tände lite ljus. Efter en stund kom Pettson och ville ut och kissa.
Jag älskar att bo vid vatten och se solen som glittrar, vitsipporna i hagen och fåglarna som sjunger. Inte bryr man sig om att det är lite kallt. Man bara njuter av den stunden, tiden med sig själv, en hund som går där vid vattenbrynet och så naturen. De är de här stunderna som är livet, som är glädjen att få uppleva och finnas med.
Det ska bli spännande att se hur träden kommer blomma i vår. Jag har fått frågor på dessa träd och det är prydnadsträd. Silverpäronet på framsidan står dagtid i skugga så vi får se om det trivas.

Idag är det Elins födelsedag, 22 år fyller hon och vi ska dit på fika i eftermiddag. Elin är väldigt duktig på att baka så jag har hört det kommer bjudas på mycket smarrigt och så lunch hos svärmor och svärfar. Vi har släpet med oss med saker så vi ska passa på att köpa lite mer jord på vägen hem tänker jag.

Nu har djuren lagt sig här i köket för mat så bäst att fixa frukost till dem.
Ta hand om er
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Glädje för mig”

  1. Jag förstår dig, jag hade också älskat att bo vid landet, och vid vattnet det mår jag också bra av. Härligt det såg ut att både gå vattna, men även att ligga solstolen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *