Födelsedag och plantering

Igår var vi hos svärmor och svärfar och lämnade möbler som stått i gamla skolan och så till Elin och Jakob och firade Elins födelsedag. Älskar när familjen samlas  och sitta runt ett bord och prata med dem ❣
De har varit tillsammans några år nu, Philip och Julia firade 3 år för några veckor sedan och Elin och Jakob firar samma i sommar. Kalle och jag firar 30 år tillsammans…herregud vad åren går.
De hade bakat pinocchiotårta som de bjöd på. Den var alldeles nybakad. Så god! Gulligt kök har de också . Stora tomatplantor som de ska sätta ut på balkongen sedan. Jakob kommer från två pyssliga föräldrar som bygger, syr, odlar osv och som bor på en stor herrgård som de renoverar så båda har allt pyssel i blodet kan man säga 🙂
På hemvägen stannade vi på Blomstertorget för att köpa några mer träd. Det blev ett paradisäpple i dvärg och ett äppleträd trans blanche som kan pollinera sig med Katja som vi redan planterat. Krukan är en gammal koppartunna.
Här uppe i trädgården fotar jag inte så ofta för här är bara gräsmatta och så har vi en väg till vårt hus som jag inte visar för vi har valt att hålla detta stället så privat som möjligt. Vi får se hur vi känner i framtiden när vi ska bo här, men jag har haft ett stort behov av få vara lite ifred även om jag jobbar med sociala medier. Hemma har vi ganska ofta bilar som åker osv och jag vill inte ha det så här.
Men här ska vi sätta upp staket och grind framöver. Ska bara flytta hit och kolla så vi kan bygga glasveranda först. Tänker att gräsmattan kommer bli lite förstörd så måste de kunna köra in med något fordon för vi vill ha stengrund. Men när vi satt upp staket och grindar då kan vi börja forma lite mer trädgården innanför och få den mer privat.
På kvällen blev det plockmat. Den här veckan har jag varit lite mer trött  så jag somnade tidigt och inget bubbel till mig 🙂
Idag kommer några nära vänner och grillar hamburgare , så det blir trevligt. Blir utedag och solen skiner. Killarna ska fiska.
Nästa vecka ska jag till Mio på jobb, det blir kul, ska kolla in soffan Mölle och lilla utemöbeln Barista  Såg att Mio finns i Västervik så det blir nog en tur dit. Ska även beställa ett draperi /tyg till hallen i Västervik om det är öppet.  Vi kommer åka mer och mer till Västervik framöver för vi har inte längre dit än till Linköping och jag älskar Västervik med havet utanför.
Ha en fin söndag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Födelsedag och plantering”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *