Fyra årstider är en stor blogg

Reklamlänk Lensway; Ellos, Hemtex
Jag har en lång lista på saker jag behöver ta tag i så jag är kvar vid sjön några dagar nu och för att beta av den. Jag behöver tid att gå här och fixa och dona i min takt. Jag har flera jobb som ska planeras och fotas, saker ska hämtas. Mailen måste gå igenom, klippa gräset och privata saker som ska fixas som studentskylt osv. Ja allt som livet är.
*****
Genom åren har det alltid funnits de som tycker jag jobbar mycket och gör mycket och så de som tycker jag verkar ha världens glassigaste jobb och typ bara är hemma. Jag som alltid velat göra bra ifrån mig har ibland jobbat och gjort ännu mer när dessa kommentarer kommit. Men numera skiter jag i det 😉Om man upplever mitt jobb som räkmacka så är det toppen. Det ska det vara. Jag behöver lite lugnare liv, jag har kämpat för att komma hit och då får det vara så. Man ser ju inte allt på andra sidan skärmen som pågår heller. Kriserna man tagit sig igenom för att vara här.
Just nu och en lång tid framöver kommer jag ha detta tempot och det verkar ändå funka. Fyra årstider är en stor blogg, ni är trogna läsare, många läser varje dag här och jag klarar mig fint. Det räcker för mig.
På mitt instagram får jag ofta höra att jag sprider ett lugn med mina filmer och bilder och här på bloggen kan jag skriva mer hur jag tänker och känner. Att få och ha bloggen och även kunna visa filmer på instagram tycker jag om. Man får mer en bild av mig vem jag är. .Jag är glad att jag kan fortsätta med min blogg och mitt jobb här vid sjön. Att ni verkar gilla även den här platsen och att jag kan dela med mig av den. Mitt instagram tex har snarare ökat sedan vi kom hit.
Ha en toppenfin dag mina fina, jag ska hämta nya glasögon så får vi se hur de blir. De var väldigt snygga på när jag provade dem.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Fyra årstider är en stor blogg”

  1. Underbara Lotta! Du har varit en del av mitt liv sedan du började blogga. Jag har varit med dig i både med och mot gångar. Du ger mig inspiration och nya idéer. Tittar in hos dig både här och på Instagram varje dag. Stor kram ❤

  2. Har följt din blogg i många år och är glad att du fortsätter blogga. Många väljer bara insta vilket jag tycker är synd. Ser gärna på dina bilder och filmer där men läser ännu hellre 😊 /Maria

  3. Fina Lotta💗har följt dig i många år och tycker om att ”kika in” hos dig nästan varje dag.
    Kämpar med min utmattning och hjärntrötthet och ibland är det skönt att inte vara ensam så tacksam över att du delar med dig av dina tankar❤️
    Varm kram till dig

  4. Jeg leser bloggen din daglig og har gjort det lenge. Du er min favorittblogger. Du har en egen evne til å sette ord på tanker og følelser som jeg lett kan kjenne meg igjen i. Du og familien din er skjønne mennesker❤️

  5. Jag tycker det är fantastiskt att du kan leva på din blogg och få ett annat liv med mer tid hemma. Samtidigt är det ju mycket arbete bakom bloggen som vi som läsare inte ser.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *