Jag hann hit innan solen gick ner

Jag hann hit innan solen gick ner ikväll, det känns alltid så fint. I helgen kommer Elin och Jakob och min bästa vän Maria. Det bli en myshelg här.
Pettson har somnat på golvet vid mina fötter och jag ska jobba en stund. Jag får alltid lite mer ro att ta tag i saker här för det finns inte lika mycket att göra som hemma. Nu ska jag bara ha det bra här, klippa lite gräs, fixa mat till mina gäster och så massa promenader i naturen med Pettson och så umgås med mina gäster . Hoppas vädret håller i sig
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Jag hann hit innan solen gick ner”

  1. Hej! Nu har vi förlorat båda våra hundar men upplever en fantastisk lycka i vår nya lilla lagotto Sune. Det är vad livet går ut på, man förlorar kärlek men förhoppningsvis vinner man ny kärlek efter ett tag. Hoppas allt blir jättebra för er!
    Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *