Jag älskar höst men det går mot vinter

I stolt samarbete med bästa BIxia 
 
Jag är så kär i hösten, den gör mig så lycklig! Lugnet, färgerna och luften. Hemma på landet har det varit fantastiska höstdagar men snart går vi mot vinter. Det ska bli så kul att få följa vintern vid sjön igen. Jag hoppas på is i år, det fick vi aldrig uppleva förra året. Nästa höst är det någon annan familj som får njuta av den här utsikten och det här huset och det känns så bra. 
 
 
Nu när vintern väntar så kan man om man vill ändra sitt elabonnemang hos Bixia till Vinterpris, Vinterpris är ett avtal där du väljer att binda ditt pris i 4 eller 6 månader. Det ger dig full koll på ditt elpris under vinterns kallaste period. När våren återigen står för dörren kan du välja ny avtalsform. Många tycker detta är bra och vill säkra upp sitt elpris för vintern. Du kan finna information HÄR 
 

Se över ditt elpris inför vintern.

25 oktober är det dags att backa klockan en timma och ställa om till vintertid. Med vintertid kommer vinterkylan och det får dig kanske att fundera över vad som händer med elpriset i vinter?

Bixia finns det ett erbjudande som gör att du slipper oroa dig för stora variationer i elpriset.

Genom att välja vinterpris kan du binda ditt elpris under vinterns kalla månader till ett tryggt och fast elpris. Resten av året fortsätter du som vanligt med rörligt elpris.

Du som redan har ett fast elpris kan känna dig lugn över vintern eftersom du redan vet vad du betalar per kilowattimme.

 
 
 

Det finns också väldigt många bra energitips på Bixias sida för dig som vill läsa lite mer. Det finns många småsaker i vardagen som vi kan tänka på som gör skillnad i plånboken och även miljön. Dessa tips kan du läsa mer om  HÄR  

 
Nu hoppas vi på en fortsatt fin höst och en härlig vit vinter. Jag älskar snö också. 
 
Nu blir det promenad med hunden och så önskar jag er alla en skön fin höstdag
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag älskar höst men det går mot vinter”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *