Göra egen höstkrans

Idag efter den härliga skogspromenaden så ställde jag mig och gjorde kransar. Jag har halmstommar och tunn bindtråd i metall ( finns hos blomsterbutiker) . Så här blev den ena kransen när den var färdig.
Först så samlar jag material i olika små högar.
Låtsas ekollonen är från en gammal krans som hade nålar
Jag är ingen expert eller så men gör små buketter som jag lägger en och en och sedan snurrar runt metalltråden. Jag brukar bara sätta löven/blommorna i buketter på framsidan åt samma håll tills jag kommer runt.
Den andra kransen blev så här och nu hänger en framsidan och en på baksidan här i stugan.
Blev fint på dörren ❣
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Göra egen höstkrans”

  1. Så fina kransar! Det är så spännande att följa dig, glad och se att det finns fler som har kort mellan ord och handling. Varför vänta med saker när man vet vad man vill. Sköt om Dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *