När man är hjärntrött räcker inte en helg

Jag är sminkad så sällan så jag tänkte vi kan väl börja med en piggbild 🙂 Elin och jag skulle fota för Cancerfonden häromdagen så vi köpte samma tröja, ja den bilden vi tog får ni se på instagram i veckan.
Idag har jag massor att göra här i stugan, jag är lite av expert att lägga jobb på hög nu för jag prioriterar att vara ledig på helgerna. Vilken helg så mysigt vi haft! Kom hit typ helt dränerad i huvudet och batteriet slut och nu har det fyllts på lite igen.
När man är hjärntrött räcker inte en helg. Jag skulle kunna vara här i flera veckor nu känner jag innan jag är påfylld. Allting tar så mycket längre tid för att man ska orka lite annat än sitta i skogen (då pratar vi inte om pyssel hemma ute och inne utan sociala saker) Jag har ju ändå kommit till en gräns när jag känner att jag inte behöver ladda lika länge, men det går ju ändå inte jämföra hur det var var innan jag blev sjuk. Om jag någon gång blev trött i huvudet under Elins behandling så behövde jag bara gå ut några timmar så var jag pigg igen. Men huvudet utsattes av så mycket stress under så lång tid så nu kan inte batteriet ladda så fort längre. Nu behöver jag tid, massa tid. Jag vill så mycket, men just nu går det inte. Tankarna är som seg kola vissa dagar.
Acceptans. Jag är sjuk. Jag har den tiden och så en dag i taget. Idag ska jag prata med min psykolog som jag har i det program jag genomgår efter ett barns cancerbehandling. Jag mår inte dåligt psykiskt längre, men behöver mycket tid i lugn miljö.
Jag återkommer senare med mer inlägg.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”När man är hjärntrött räcker inte en helg”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *