Jag älskar mata fåglarna

Det bor en liten pensionär i mig. Den börjar vakna nu när vintern kommer och längtar efter att mata fåglarna igen. Förra året hade jag så mycket fåglar i stugan. Jag köpte på mig två stycken fågelbord så jag har ett helt nytt att sätta upp i år.
Jag tänker ofta på min farmor och farfar och fåglarna de matade utanför köksfönstret. Vi kunde sitta i timmar och fika och titta på dem. Jag minns kärven som skulle upp till jul och domherrarna som kom.

Nu är jag precis likadan och ska börja mata mina fåglar.

Nu är Elin här hela helgen och imorgon ska vi till stugan och mysa. Vi har packat två bilar med saker som vi ska lämna till hjärta till hjärta m.m Vi ska vara ute mycket och bara ha det bra och tar dagen som den kommer.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *