I helgen ska vi börja med hallen

 
 
 
Ikväll skulle jag varit ute och ätit med några av mina tjekompisar men jag har ju avbokat sånt nu för att ladda. Jag sov en stund på eftermiddagen och sedan har jag rensat klädgarderoben, Här hemma och i stugan blir det lite annorlunda i år med att planera vidare. 
 
 
I helgen ska vi börja med hallen men vi kan inte fortsätta med allt i stugan förrän vi bor där. Då ska vi ansöka om bygglov med glasveranda så då kommer fönstret där att försvinna. Ja vi tar det som det kommer, först rensa och rensa. Gud vad prylar vi ska bli av med. Det blir spännande hur det ska gå 🙂 Hallen ska vi måla vit, den har samma trä som som rummen hade på övervåningen, både på väggar och tak. Jag får fota lite bilder i helgen. 
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”I helgen ska vi börja med hallen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *