Som att flytta hemifrån när man var 20 år

Jag ska iväg med bilen och sätta på vinterdäcken och sedan fortsätta rensa här hemma. För varje släpkärra, för varje påse kläder som vi ger bort eller saker vi skänker på olika sätt känns det befriande och skönt.
Det är inte så att jag bara tänkt att flytta till stugan och inget göra där, utan ju piggare jag blir desto mer längtan igen att skapa och att utveckla. Men aldrig mer nu i denna form som hemma med en trädgård på 1 hektar, en skola med stora renoveringsbehov och ett stort hus som vi inte behöver längre. Vi ska såklart göra massor men i ett mindre format.
Jag längtar efter att skapa mig nya vanor, att åka till andra butiker, att inte behöva göra allt som jag gjort innan utan hitta andra saker som passar mig nu. När jag var sjuk var det jobbig att vara och upprätthålla något som jag inte längre ville vara. Jag ska utveckla min trädgård vid sjön, jag ska odla men allt blir så mycket mindre för mig. Som i en vanlig villaträdgård. Cancer, mycket jobb, covid ledde oss till något annat och vi ser med glädje fram emot det nu.
För mig och Kalle känns det som att packa för att flytta ihop. Som den känslan vi hade för 20 år sedan när vi flyttade hit. Vi ska bygga bastuflotte, skaffa båt och utveckla vårt lilla hus och det ska bli så förbaskat roligt och härligt!! Vi har så himla mycket spännande som väntar på oss, pirret och glädjen finns där igen och livet känns bara så roligt och bra.
Det kommer bli såå kul med allt vi ska hitta på framöver och jag ska inte sluta blogga. Bloggen ska däremot göras om lite.  Ni ska få vara med .
******
Ha en toppenfin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *