Jag brukar ingenting

De sista åren när jag varit sjuk så har det varit mycket saker jag gjort för jag brukar göra det eller jag har känt att jag måste göra det fast jag längre inte orkar. Från dagen då jag började må dåligt så försvann glädjen, det där pirret i jobbet som gjorde det roligt att blogga och skriva. När jag blev sjuk så förstod inte jag först att jag var tvungen att bryta med att tro att jag skulle bli och orka som förr.

Jag brukar göra ca 2 inlägg om dagen, jag brukar tjäna pengar i mitt företag, jag brukar baka till jul, jag brukar pyssla med julgrupper, jag brukar fota oufit, fixa mig snygg med naglar osv. Jag var så sjuk så kunde knappt öppna datorn eller mobilen men ändå tog det tid att förstå att jag kommer inte kunna vara som var innan hjärntröttheten.
Nu har jag kommit dit att brukar ingenting längre. Jag orkar och gör inte hälften av det som jag gjort förr. Jag har ofta jättestökigt här hemma ( men det visar ju inte alltid för er) jag fotar inte outfit och samarbeten bara för att tjäna pengar osv. Jag fick helt enkelt skapa en ny Lotta och bara göra det som jag känner för just nu och orkar med att vara. Å nu mår jag så bra. Jag vaknar ofta med pirr och längtan att skapa lite igen, jag bryr mig inte om att företagen vill att jag ska skriva om Black Friday hela tiden , eller göra flera inlägg om dagen, att jag ska tjäna massa pengar nu när det snart är jul osv.
Jag bara är lite mer, utan så mycket krav och strävan. Min hjärna jublar. Min värld är väldigt liten och enkel just nu men det fullt tillräcklig för mig. Jag känner att jag läker, jag håller på att bli friskare. Det känslan är fantastisk.
Idag har vi tömt garaget inför visning och flytt. Jag har varit ute och gått med en vän och passade på att köpa några blommor hem innan vi åkte från stugan. En mycket bra dag. Här är väldigt stökigt just nu men det tar jag imorgon. Nu ska jag slänga mig i sängen och snart sova.
Tack för att du finns ♥
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Jag brukar ingenting”

  1. God morgon!
    Tack för att Du finns och att du vill dela med dig av ditt liv. För mig är du en inspirations källa, vackra bilder och en klok tänkande kvinna. Kram

  2. Åh, vad härligt att läsa att du känner dig så mycket bättre nu. Jag blev riktigt lycklig av att läsa att du känner dig friskare. En dag i taget är en bra devis. 😘💕🙏

  3. Så fint att läsa att du går din egen väg och gör det som både krävs och som du vill för att DU ska må bra!! Jag är så himla glad för all framgång du har, och att skapa för att man vill och mår bra av det är så härligt, men när det BARA blir ett krav så är det inte lika mysigt längre.
    Heja dig, du är en framgångsfaktor!
    KRAM Ulrica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *