1 mil i benen och en bulle på det

Pettson fick en ny leksak på vägen till stugan idag och han blev så glad. Han bitar inte på några andra saker än sina leksaker så det gäller att köpa nya när de går sönder så han inte ger sig på andra saker. Ja han har ju många ben och sånt också. Nu ligger han på mina fötter och redan börjat tugga sönder den, 10 min senare 🙂

Ikväll ska jag titta på lite Youtube igen och lite tvprogram. Jag har missat så mycket sånt för dator, tv och telefon har jag inte kunnat titta på så mycket,  men nu går det lite bättre igen. Jag har varit ute och gått två promenader med 1 mil i benen så jag festade loss på en bulle och en kopp kaffe när jag kom till stugan.

Ha det fint fina bloggläsare
*****
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”1 mil i benen och en bulle på det”

  1. Härligt att komma ut och gå och så skönt att han leker bara med sina leksaker. Vår hund bet inte på ngt heller utom en gång i ett litet hörn på en möbel och då hann vi på honom så han skämdes massor och gjorde aldrig om det sedan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *