Jag vill leva i detta tempo länge

När jag gick in i väggen / blev hjärntrött förra året så var det som ett skydd försvann runt hjärnan. Det kändes som ett öppet sår rakt in i huvudet genom ögonen utan filtar att sortera. Det var som det brann där inne fast jag kände en iskall  känsla över huvud, ögon, svalg osv  så fort jag vaknade och fick intryck så blev jag jättesjuk. Den där kalla och isande känslan är nästan borta nu.
Idag har jag vaknat och haft en sådan dag som förr. En dag då jag bara pysslar med det jag tänker. Skillnaden nu är bara att jag har ingen dotter som är sjuk längre och jag har sänkt på kraven att tjäna pengar, jobba mindre osv . Mina krav på mig och måsten finns knappt därför blir jag bättre nu.
Jag vill leva i detta tempo länge, nya Lotta , hälften av allt och troligtvis ganska normalt om man jämför sig andra 🙂 vilket man inte ska göra egentligen. Jag inser nu att mina år med sjuk dotter och så mycket som jag jobbade och allt runt omkring så var det ju inte lustigt att jag är här nu. Men då kändes det bra, då gjorde det som var rätt då. Jag gjorde det bästa jag kunde med allt.
När vi flyttar så jag fortsätta ha det som nu och bo mindre. Det kommer bli så himla skönt och jag ska försöka leva så hela 2021. Jag läker. Min hjärna har börjat läka och det känns som det där såret har börjat sluta ihop sig nu och skyddet har börjat lägga sig runt hjärnan igen. Jag är så oerhört lycklig och tacksam även om vägen tillbaka fortfarande är lång och jag måste passa mig hela tiden.
Nu ska jag äta lunch och sedan ut och gå igen med min vän Maria och när jag kommer hem åker vi till stugan. Jag ska hämta paket också, har fått hem sådana HÄR ljus som sprakar. Doftar så gott också.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Jag vill leva i detta tempo länge”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *