Solnedgång

 
 
Jag skulle kunna skriva en uppsats om allt som är och varit jobbigt en tid nu, om sånt som händer inom familjen, företaget osv och sånt som känns mer privat och som jag kanske aldrig tar upp här. Jag kan inte ta allt här och jag försöker inte låta allt det ”tunga” som finns i en vardag få ta över, men det finns i min vardag varje dag.  Alltid är det något man måste ta tag i känns det som. 
 
 
Istället så åker jag ofta hit och dyker ner huvudet i växter, tittar på solnedgången och får en lugn själ. Sedan orkar jag lite mer igen och mår mycket bättre. Det är som att få några dagar på spa varje vecka. 
 
 

Jag hoppas att ni har sådana där platser också i ert liv, där ni kan andas och få ro en stund. 

 
Ikväll var en underbar kväll vid sjön. Solen var sådär mjuk och mild och la sig så snällt över trädgården och bryggan. 
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Solnedgång”

 1. Hej Lotta!
  Hoppas att det jobbiga du har inom familjen rättar till sig så småningom. I dessa tider har nog de flesta mycket oro inom sig för nära och kära. Jag tycker du verkar stark, många kramar till dej och familjen. Älskar Petsson också, helt underbar liten varelse.

 2. Så vackra vyer. Härligt med sommarstuga
  Vi har precis köpt en sommarstuga också vid sjö, men inte helt avskilt läge som er verkar vara
  Hoppas på många sköna stunder där. Vi har också hund det är så härligt och berikande

 3. Oh så har vi det nog alla -så är livet om vi är ärliga. Ingen åker omkring på den berömda räkmackan hela tiden! Tur att vi har små räddningshål att komma igen på och ditt är ju dessutom så vackert. Har själv en stuga vid havet som betyder så mycket. Vad fint att du vågar ge av dig själv så till oss! Kram

 4. Din stuga ligger så vackert och jag förstår verkligen att du trivs där. Hoppas att allt det som är svårt ordnar sig och blir bra. Jag tänker ofta på de som har företag i dessa tider, förstår att det är mycket som påverkar det just nu.

 5. Vi har en "rullande sommarstuga" = husbil och när vi åker ut med den så är allt så befriande, inte en massa "måsten" utan bara vara.

  Jättefina bilder, du lyckas ta på solnedgången.

  Må väl.. // Annelie

 6. I dessa tider testas vi på ett sätt vi aldrig upplevt tidigare … inget blir som man tänkt sig, kanske till det sämre men också till det bättre. Jag har fått ett lugn över mig trots alla faror i samhället, jag upplever att jag fått en massa tid som jag inte haft tidigare. Inga långsiktiga planer, tar lite dagen som den kommer och det är inte riktigt min stil … men det är skönt. Min avkoppling är att ta en promenad och följa naturen längs stigen vid älven el vid vår lilla, lilla stugan vid sjön. Att titta ut över vatten är oerhört lugnande tycker jag. Kram på dig/Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *