Buxbom och lavendel i grus

 
 
Nu ska jag ut och plantera det som jag inte hann igår, två rosor ska i jorden, en till buxbom och lite annat. Det är roligt att ni skriver till mig att ni gillar mina enkla tips. Det är många som följer mig här fast ni kommenterar på instagram. Ni är i olika åldrar och har olika erfarenheter. 
 
 
 
Nya arbetskläder lager 157 , stövlar Sharpman 
 
 
När jag gör en köksträdgård så gör jag klart med grus osv , sedan klipper jag hål i markduken, tar bort gruset och planterar ner de växter jag vill ha som tex lavendel och buxbom i jorden. 
 
  
Min lilla arbetskamrat har somnat nu så det bäst jag sätter lite fart här så får jag lite tid.
 
 
 

Ha en toppenfin dag, här skiner solen och vi ska njuta i trädgården.

 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Buxbom och lavendel i grus”

  1. Jag håller på och anlägger en plätt med odlingslådor, sittplats och grus. Så himla roligt att hålla på i trädgården ju, känner att det är en växande hobby för mig 😊

  2. Hej Lotta, jag läser din blogg varje dag, missar aldrig. Jag älskar också trädgårdsarbete och inredning. Får så himla mycket inspiration av dig. Men jag kom på idag att jag alltid läser och tittar på dina bilder men sen är jag jättedålig att kommentera och gilla. Förlåt, lovar bättring🙏😊 Tycker mycket om din blogg och vill inte missa något!!❤️

  3. Läser varje dag och lånar lite "spa-känsla" med alla fina bilder från vattnet och dina trädgårdar och så HUNDEN! Han är liksom pricken över i – hoppas de ger dig tillräckligt med energi att fortsätta blogga på den nivå du känner är lagom och bortse från alla tyckare och troll. Vi behöver lite vackra bilder blandat med skitig vardag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *