Inreda altan

Jag har haft en sån härlig dag här i stugan. Jag har lovat mig själv att ge mig mer tid här, tid att bara få vara lite.Vill jag se på solnedgången en hel kväll gör jag det, vill jag sova en stund på dagen så gör jag det , vill jag jobba ute en hel dag gör jag det osv
Idag har jag inrett vår nya myshörna med möbler från Hillerstorp. Jag älskar sånt här pyssel så jag startade tidigt när hundvalpen sov. Det blev mysigt tillsammans med olivträden som vi haft i orangeriet.
Nu längtar man efter många fina kvällar här vid brasan eller kunna gå ut på morgonen och ta en frukost.
Nu väntar lediga dagar med familjen. Barnen kommer hit i omgångar så de också får njuta av dessa härliga kvällar och då ska vi sitta här och mysa.
Hoppas ni har det bra och får en härlig helg
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Inreda altan”

  1. Så fint du har gjort! Ser jättehärligt ut där! Vår dotter haft olivträd ute hela denna vinter, en chansning, det stått skyddat under tak men ändå och nu växer det för fullt. Så dina kommer klara eventuell kyla, de är så fina och dekorativa. Blir vackert med dem. Ha det så bra varje dag, så rätt att göra det du får kraft och glädje av. Ta hand om dig och trevlig långhelg önskas.

  2. Så oerhört fint det blev på altanen med de möblerna och piffet! Känns så inbjudande och mysigt. Önskar er många härliga stunder där!
    Kram P

  3. Jättefint, verkligen. Du har en ådra för det här med inredning. Mitt sommarhus är också mitt happy place så jag förstår hur du känner. Jobbar från sommarhuset nu när vi inte får vara på jobbet det är så mysigt. Mvh Åsa

  4. Det blev verkligen supermysigt och harmoniskt. Ser inbjudande ut. Lite som ute i vildmarken i en stuga i Kanada. Hahaha. Har aldrig varit där, men fick den känslan.
    För min del blir det piff i husvagnen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *