Behandla altangolv

Igår tvättade Kalle altanen med diskmedel,  vatten och skurborste och sedan behandlade han golvet med Nitor Cleancer och sköljde av. Kolla skillnaden! Bara en tvätt med skurborste och en behandling med Nitor cleancer och sköljde av med vatten, blev det sådan skillnad.
Om golvet är väldigt smutsigt så ska man även ha på Nitor protection efteråt ( 2 olika medel) . Vi hade inget hemma av det men tänkte att vi använder Cleancer så länge och det blev ju så mycket finare.
 Jag håller på att inreda altanen nu, återkommer med bilder senare.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Behandla altangolv”

  1. Wow så superfint! Har en friggebod som behöver bli av med massa grönska och skräp på sin lilla altan, nu fick jag pepp.
    Eftersom du tipsar så mycket har jag ett litet tips till dig. Jag har gått helt bananas på Ekotipsets konto (på instagram) som har sin "fönsterputs" – dvs ättika, lite diskmedel och vatten – som funkar till massa saker – massa folk skickar in sina bilder med resultat där de gjort massa fin rengöring med medlet. Altaner, fönster, duschväggar, ugnen och ugnsplåtar…
    Jag har själv hemma använt det en massa hemma i badrummet, i köket och framförallt nu ute på vår altan och på blomkrukor – ja all som behöver fräschas upp. Och så är det ju miljövänligt framförallt och det vill man ju. Kram Milla **

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *