Vad fyller du pallkragarna med?

 
 

Jag får många frågor vad jag fyller mina pallkragar med. Jord är dyrt att köpa i säck så om man har en stor pallkrage så kan man först fyll den med lite annat. Allt som förmultnar och blir jord går bra, löv, gräs, ansilage, gamla grenar osv Sedan fyller jag på med jord ca 20 cm upptill, lägger i gödsel och maskar. Varje höst lägger jag i löv och varje vår lägger jag i ny gödsel och jord. Tänk på bara att inte övergödsla. Jag har egen kompost och gödsel efter hönsen, annars går det bra att köpa gödsel på påse. I stugan har jag använt båda. Jag brukar lägga en spade ungefär över hela ytan som jag gräver ner.

 
Att odla och vara ute är det bästa jag vet för mitt sinne, det gör mig otroligt glad.
 
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vad fyller du pallkragarna med?”

  1. Bra, då har jag gjort rätt, gräsklip, tvistar och löv och matbord från altanbygge i höstas, nu är tanken att fylla på med planteringsjord och lite gödsel.
    En spade på den ytan var ett bra mått, då har jag något att gå efter

    Tack !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *