Han kommer skänka oss glädje och gråa hår

Jag tror han kommer in i vårt liv i rätt tidpunkt. Han kommer skänka oss så mycket glädje och gråa hår. Han kommer troligtvis göra mig sömnlös och jag kommer sköta honom som en liten bäbis men som samhället ser ut just nu så tror jag att han kommer göra den här tiden vi har framför oss nu lite lättare.
Han är så fin. Ett lyckopiller och min nya arbetskamrat. En investering för livet många år framöver till vår familj.

Min älskade lilla Pettson tänk så lägligt du ska bli vår, precis som vår älskade katt Findus som kom in i vårt liv en månad innan Elin fick sin cancerdiagnos. Allt är klart inför hans flytt och om två veckor får vi hämta hem honom på riktigt.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Han kommer skänka oss glädje och gråa hår”

 1. Åhh han är så fin , bror med vår Zingo ❤️
  En ny fas i vårt liv livet som pensionärer och känns så underbart med vår nya lilla familjemedlem som kommer att berika vårt liv 💕 Vi är också otroligt lyckliga ❤️

 2. Ja den lyckan dem ger är verkligen helt rätt i tid nu, samt man får fokusera på annat och tänka på denna lilla varelse iställt, avis faktiskt

 3. Helt underbar!❤
  Mer glädje än gråa hår, och en ständig följeslagare.😍
  Vår Asta kom in i vårt liv när jag höll på tillfriskna efter utmattningsdepression.
  Hur rätt var inte det!hennes ankomst gjorde mig så gott.

 4. Sååå söt och sååå rätt tid!
  Vi väntar och längtar till valborg, då vi får hämta hem vår Rhodesianvalp! Må så gott och stort lycka till!
  Och……tack för att du delar med dig!

 5. Tack för din blogg! Den ger mig glädje och avkoppling, älskar att se naturbilder och att du visar både ditt puffiga och opiffiga jag.
  Grattis till tillökningen i familjen 🤗 jag växte upp med hund och saknar det verkligen.🌺

 6. Åååå jaaa han är SÅ söt ju….kommer njuta av varendaste bild du lägger ut på lilla nallebjörnen…
  Å jag längtar tills jag får gosa <3
  Kraaaaaam

 7. Ni har så mycket roligt framför er. Älskar valpar. Visst ger dom en gråa hår och man får räkna till 10 många gånger men kärleken man får är obeskrivlig. Våran labrador blir 2år på måndag. Inte varit lätt dom första 19månaderna men nu är hon underbar. Kan inte tänka mig ett liv utan hund. Ser framemot att följa eran resa. Kramar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *