Packa gärna ryggsäcken

Om ni har möjlighet så packa ryggsäcken med fika och ger ut i naturen i helgen. Jag ska till stugan idag och fortsätta lägga på grus och köra sten och så kommer Kalle efter jobbet. Kalle fick en sådan fin ryggsäck av mig i födelsedagspresent, kommer hålla många år hoppas jag.
I stugan blommar tussilago och blåsippor nu och jag vill inte missa den den här tiden, för vi behöver det så mycket. Nu när jag drar upp plantor hemma så blir det lite mer jobb med vattning men några dagar i stugan går bra. Sedan ska vi koppla på självbevattning på pallkragar så då sköter det sig lite av sig själv, men fram till dess ska vi dra upp alla plantor.
Jag har mycket att göra innan vår lilla hund kommer. Att ha mycket att göra är positivt för mig. Att skapa, pyssla, ha driv, genomföra saker, se framåt osv ger energi och glädje. Kriser kommer nya hela tiden, det gäller att rusta sig för dem. Alla har vi våra olika sätt att möta dem på. Jag tror på natur. Jag har varit i en sådan lång kris i livet så jag har lärt mig nu vad jag behöver för att må bra, hur det funkar för mig.
Idag är jag uppe tidigt, men jag sover gott på nätterna. Kalle jobbar än så länge som vanligt och går alltid upp tidigt på morgonen.
Nu ska jag sätta lite fart här, mycket som ska packas i släpkärran
Kram Lotta
K

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Packa gärna ryggsäcken”

  1. Vilken underbar bild på er fina stuga. Vi bor också vid en sjö, och har haft väldigt stora problem i år med översvämning, har gått med gummistövlar i källaren. Det har inte hänt tidigare de tio åren vi har bott här. Nu börjar det lägga sig.
    Vill också passa på att önska er ett stort lycka till med nya söta killen som snart anländer. Ni har många härliga år framför er med honom. Vi har två hundar och två katter. Givande och läkande.
    Kram

  2. Ja det lät hur underbart och härligt som helst, det ska jag nog anamma =D, underbart att ha stuga och fly undan allt de tjaffsar om på tv och i städerna och bara njuta och vara, det hade jag uppskattat. Nu är det nackdel att bo i stan känner jag

  3. Gud så härligt med så många härliga vårtecken. Här uppe hos mig har jag som mest sett några stackars krokusar i min trädgård. Längtar verkligen till när man kan se fler tecken ❤️
    💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *