Köksträdgården börjar bli klar

 
 
Det har varit mycket bilder från stugan här på bloggen och så nya köksträdgården men det är ju mycket jobb att få den är klar och man hinner inte uppdatera bloggen med massa annat när man jobbar ute om dagarna. 
 
 
Men nu så börjar jag bli klar med det tunga och stora jobbet och kommer kunna ha lite tid med att visa lite annat. Å andra sidan är ni många som tycker det är roligt att följa trädgårdsprojekt och jag vill gärna visa från start så man bara inte lägger upp klara bilder. 
 
 
 
Det är många lass grus kvar som ska köras hit för det ska bli tillräckligt tjockt, men jag kör på släpkärra så jag får inte med mig så mycket varje gång. Nu har jag bara lagt ut ett tunnare lager för att täcka markdruken. Under markduken har jag kört makadam för att få ytan fast. Väldigt många kärror makadam.
 
Jag blir klar till hunden kommer i alla fall så det känns enligt plan 🙂. Längtar till handelsträdgården när jag kan köpa in lite perenner osv som ska ner också. Nu kan vi börja odla, tjohoo så kul!
 
Ha nu en fin helg, vi ska inte jobba en massa utan ska nog vandra lite
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Köksträdgården börjar bli klar”

 1. Superfint och väldigt inspirerande! Ser gärna mer!
  Och hoppas jag får tummen ur nu ☺
  Kram från Marie och pudlar (och stort lycka till med valpen)

 2. Så fint. Lär mig mycket av din blogg. Tack. Ska nog själv satsa på såna staketer 🙂 Tänkte bara på vilda djur från skogen. Är det någon risk för odlingen där du har stugan?
  Dorota

 3. Hej! Så fint! Finns det buxbom att köpa för att plantera nu, för det är väl det i kanten? Så ser jag lite illa, men är det mossiga stenar du lagt i kanten under staketet? Vill så gärna få min påbörjade odlingsyta klar, men ryggen säger ifrån det tunga jobbet.. mvh Linda

 4. Gleder meg stort over å følge kjøkkenhaveprosjektene dine. Så vakkert med de mosegrodde steinene rundt kanten! Lykke til med alt dere holder på med!

 5. Det är jättekul att få följa hur köksträdgården växer fram och du inspirerar i massor😀👍
  Jag kan iallafall inte få för mycket av alla dessa fina bilder 😍

 6. Hej Lotta!
  Så fint ni gör det!
  Vi håller också på att skapa en köksträdgård och då vi har höns som gärna äter upp våra grödor behöver vi ha ett staket. Jag gillade ett staket väldigt mycket. Var har ni köpt det?
  Tack för en inspirerande blogg!
  Kram Linda

  1. Hej, här är ett inlägg hur vi gjort lådorna. En bräda är 19,5 cm och vi har byggt två brädor högt på de högsta . Kram Lotta 🌸http://mittlivpalandet.se/2020/february/bygga-odlingslada.html

 7. Gleder meg stort over å følge kjøkkenhaveprosjektene dine. Så vakkert med de mosegrodde steinene rundt kanten! Lykke til med alt dere holder på med!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *