Nu är jag redo för hundvalp

Så nu är jag äntligen klar med de stora sakerna här hemma och i stugan. Jag har städat undan, tagit fram utemöbler, rensat och kört omkring som en tok men jag vill ju bara skapa blogginlägg, samarbeten och vara med hunden nu ett tag. Jag vill ha påsklov och se till att det blir bra för Findus när han ska få en lillebror 🙂Jag vill inte behöva känna att det är massa annat jag borde göra mer än vanliga saker.
Jag är ju van att ha stora barn, kunna styra min tid och göra lite vad jag vill men nu när jag får hund blir det som att få en bebis igen. Jag tycker om att göra en sak i taget och göra det ordentligt så nu blir det hunden som ska få vara mitt lilla projekt framöver. Vi kommer ha massa tid tillsammans och göra saker men inte starta upp stora projekt på ett tag som tex. anlägga köksträdgård.
Nej nu är jag så redo att ta emot en ny familjemedlem och torsdag hämtar vi honom. Äntligen.
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Nu är jag redo för hundvalp”

  1. jag har en 6-månader kungspudel.Mycket jobb men också mycket kul. Har också en snart 10 årig hund och 2 katter. En main coon och en bengal. Han gillar att jaga bengalen men är aldrig elak. Lycka till med valpen och ser verkligen fram emot att följa er.
    Hälsning från Carina som bor i England.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *