Börja odla

 
 
När saker är kul då finns det energi och glädje och detta är så kul! Att planera och skapa och få slita lite med kroppen. Sedan är det roligt att få jobba ihop till allt och spara pengar så man kan köpa grus, krukor osv. 
 
 
Jag tycker om att drömma om mål och tycker om att genomföra dem. Om jag tänker något så försöker göra det också. Mina planer på vad jag vill göra framöver är i våra hem. Nu under denna tid i världen så lägger jag ännu mer tid i min trädgård på att skapa. Här får jag lugn och ro. 
 
 

Att börja odla handlar mer om att bara sätta igång. När man börjar kan det känns lite mycket, mycket att tänka på men när man sätter igång , läser på påsar när man ska så och börjar så ordnar det till sig. 

 
Idag ska jag städa orangeri och källare så nu är det bäst jag sätter fart här. Ha en fin dag!
 
 
 
Kram Lotta 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Börja odla”

  1. Lotta kan du inte skriva ett inlägg om hur du planerar när du gör en köksträdgård. Ritar du upp något eller har du det i huvudet? Mvh Åsa

  2. Så himla fint det blir i köksträdgården. Jag städade och pyntade mitt växthus i lördags. Sedan kom det en köldknäpp igår, och i natt ska det bli ner mot 10 minus. Vårt växthus är inte vinterbonat så jag får vänta med att sätta ut växter och plantor. Men det kliar i fingrarna.
    Ha en fin vecka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *