Jag landar alltid i min trädgård

Annonslänk Mio
När jag känner oro så landar jag alltid i min trädgård eller i naturen. Ni vet att jag var dålig i höstas och vintras och då blev mina trädgårdar och naturen min återhämtning. När Elin var sjuk , var jag varje stund ute eller på promenad med en vän. Nu är det samma läge igen. Jag landar i min trädgård, i naturen och där finner jag kraft.
Jag har samma känsla nu som när Elin var sjuk och som jag skrev om på instagram  idag. Idag har jag handlat massa olika sorters jord till mina odlingar. Jag vet att om jag måste vara hemma framöver så finns det energi och kraft i mitt orangeri, i min trädgård och med familjen och djuren. Jag är rustad för att vara hemma och jag har ju förmånen att få fortsätta skriva till er. När ni tittar in här ska ni få ro en stund.
Jag fortsätter här som vanligt från min lilla värld, nu är Philip hemma också från skolan så nu är vi två. Vi får se vad som händer, en dag i taget och idag går jag ut till orangeriet och fortsätter med mina odlingar. Jag ska visa er hur det växer framöver.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Jag landar alltid i min trädgård”

  1. Samma här, trädgården lugnar när jag är orolig, ger mig mat och utlopp för kreativitet. Livet för mig skulle vara mycket sämre utan trädgård. ❤️❤️❤️

  2. Det förstår jag att du landar där då och det behöver ju inte betyda ngt när du har den känslan, det skapas ju oro nu extremt mycket överallt

  3. Känner samma ångest och oro nu senaste dagarna som jag gjorde när min man svävade mellan liv och död. MEN du ger mig inspiration och lugn i det du skriver så imorgon ska jag ge mig på trädgården. Den har inte blivit ompysslad på ngt år + att jag inte har gröna fingrar men nu VILL jag äntligen ta mig ut. Tack!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *