Hundpromenader

Jag gör mig redo för hundpromenader, ja nu är han inte så stor när han kommer så han kommer inte gå så långt i början, men snart så ska vi gå härliga promenader här i stugan och hemma på landet. Vi har så vacker natur omkring oss och den ska vi upptäcka mycket.
Imorgon ska jag åka och hälsa på honom, han är 6 veckor imorgon och nu är det bara två veckor kvar tills han kommer. Han har växt så mycket så nu ska det bli så roligt att se honom.
Kalle och jag har köpt var sina regnjackor och för mig blev det också ett par till skor som jag inte ska ha och skita ner mig i trädgården. Jag är ju en skitgris annars. Jackan och skorna hittar du HÄR hos Campadre. Även min Pippitröja är köpt där.

Jag älskar att vara ute och promenera och det ska bli så roligt att få ha en hund med sig. Jag har ju jobbat undan nu som en tok med min köksträdgård, så jag ska ha massa tid med min hund. Inga nya projekt ska startas upp på ett tag, utan nu får Kalle ta över projekten när han börjar jobba med mig en dag i veckan.

Ha det det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Hundpromenader”

  1. Ohh snygg och praktisk hundjacka och förstår du längtar till hundpromenader. Ja inte i början som du säger då, men det kommer, man får valpgosa med vovven i famnen om man vill gå längre, det är härligt det med. Vår hund vi hade vart ju lite stor snabbt, fniss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *