När man kommer ur och har perspektiv

Jag tänkte på det igår att jag kan ha mina två forum till två olika saker, bloggen och instagram. Bloggen gillar jag ju speciellt mycket för det här mitt hjärta här, här allt började och här som jag kan uttrycka mig i skrift.
På instagram gillar jag story, där kan man prata ibland och visa vem man är på ett annat sätt som man inte kan här på bloggen. Det har varit skönt för mig.
Jag kommer alltid tillbaka hit för jag vill skriva mina tankar och dela med er, de ligger kvar här och på bloggen känns det som att man kan vara både glad, ledsen, positiv och negativ och det uppskattas. På instagram är det mest fina bilder och glatt.
Jag är i perioder dålig på att dela med mig av mina tankar fast jag går ju tänker på saker hela tiden som jag skulle kunna skriva om, men när man varit i lite konstig sinnesstämning  så är det svårt. Jag brukar lättare kunna skriva när jag kommit ur den och jag har lite perspektiv.
Jag känner att jag mer och mer lämnar det som varit svårt en tid och går in i ljusare tankar igen. Att jag faller ner i dessa gropar lite mer är för jag har inte samma skydd längre som jag hade innan Elin blev sjuk. Hjärnan klarar inte av på samma sätt och orkar inte hålla igång allt och vara positiv. Så fort det händer något så måste jag dra in på något annat.
Det är nog så här det kommer pendla. Att inte riktigt veta hur man mår och vem man är och försöka hitta en balans. Ja alla ni som varit utbrända vet säkert vad jag menar.

Jag tänker saker nu som jag inte gjorde för en månad sedan, bra saker som är bra för mig och då vet jag att jag är på rätt håll. Men när jag blir sådär trött i huvudet så måste jag backa jättemycket för att sedan kunna komma framåt igen. Nu är det framåt igen och det känns så bra.

Jag längtar efter lite upplevelser i sommar, jag längtar efter att få träffa vänner osv och jag hoppas nu att jag slipper gå ner i hålet igen och vara stilla för jag vill verkligen vara här uppe där det händer lite mer och jag kan och orkar få vara lite mer social.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”När man kommer ur och har perspektiv”

  1. Jag lägger ut bilder då och då på min instagram, men bloggen står mig närmast och jag är även fotointresserad och då skulle inte insta ge mig ngt då jag vill kunna se stora bilder

    Så fin ljuslykkta

  2. Känner igen mig så mycket i det du skriver och känner. Skönt att man inte är ensam! En av höjdpunkterna varje dag är att följa dig på Instagram och här, du inspirerar på många sätt❣ Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *