Min cavapoo Pettson 5.3 kilo

Min lilla kille Pettson har blivit stor. Han väger 5.3 kg nu och jag tror han kommer väga runt 7 nu när han är fullvuxen men det är ingen som vet säkert. Han har ju dvärgpudel i sig och King Charles spaniel och blir lite mindre än vanlig cockerpoo.
De är väldigt svåra att få tag på och en skrev till mig att köpa cavapoo nu är som att vinna på lotto. Han är min söta, fina och busiga lilla nallebjörn och med på allt.

Imorgon ska vi åka på kalas och då får han följa med på det.
Nu ska jag lata mig. Bakat och varit på promenad , nu blir det kika lite på datorn.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Min cavapoo Pettson 5.3 kilo”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *