Spalje i köksträdgård

Jag har en massa bilder på datorn som jag inte har visat er. Köksträdgården har blivit så frodig och fin men dessa bilder är från några veckor sedan innan allt började växa. Tänkte jag visar några av dessa först.
Nu kan man skörda där borta och det är så mysigt att kunna plocka sin egna mat. Jordgubbar, tomaterna börjar bli klara, lök, sallad osv

Mitt instagram och facebook på telefonen strular efter jag bytt lösenord. Har hänt en massa konstiga saker så jag kände att jag ville byta lösenord och nu funkar ingenting. Blir utkastad och måste logga in hela tiden, det går långsamt osv Så det måste jag se över.

Ha det fint
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *