Jag ska nog börja rensa lite

Jag är så sugen på att börja rensa i vårt hus, sälja saker vi inte använder och få mindre prylar. Jag blev inspirerad av Elin när hon flyttade. Vi har tänkt att flytta till stugan framöver, inte än men vi har så stort hus här och stora ytor, så vi behöver börja tänka på att bli av med lite grejer.
I stugan har vi ingen tvättmaskin och ingen diskmaskin och bara en liten bod 🙂 men om vi ska bo där framöver så behöver vi bygga lite. Vi längtar inte efter allt det här stora nu när barnen börjar bli stora. Vi behöver inte dessa stora ytor, så börja rensa lite skulle verkligen behövas.
Här en hylla i vårt matrum som jag inte visar så ofta, har mest ljus där i korgarna och köpt mig lite nya servetter. Jag älskar köpa servetter och ha många olika.
Ha en fin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Jag ska nog börja rensa lite”

  1. Älskar att rensa! Bor i ett hus på 90 kvm på 2 plan, 5 st o 1 hund. Nu flyttar 2 barn till Norge så plötsligt har vi ett rum över 😁. Nä man behöver inte det stora, om man inte vill 👋🏻

  2. Så fint du bor och vilket härligt lantligt kök, jag bor också på landet i ett mindre hus, har tidigare bott i storstad. Njuter varje dag, kommer att följa din blogg, väldigt intressanta inlägg.

    Rebecca

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *